MULTICAL 603

A MULTICAL 603 hőfogyasztásmérő a MULTICAL család új és rugalmas tagja.
Most már csak egy hőfogyasztásmérőt kell méretenként raktáron tartania. A MULTICAL 603alkalmazásával számos paraméter (az előremenő/visszatérő beépítés, a fordulónapok és sok egyéb) konfigurálható egyedileg a mérő előlapi nyomógombjaival a telepítés helyszínén. Ez azt jelenti, hogy kevesebb erőforrásra van szükség a tervezéshez és a készletgazdálkodáshoz.
Az első és egyetlen plug-and-play mérő a piacon. A MULTICAL 603 fűtési/hűtési hőfogyasztásmérő beépített Auto Detect (automatikus felismerés) funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi az ULTRAFLOW szükség szerinti cseréjét anélkül, hogy manuálisan újra kellene konfigurálni a számítóegységet.Ez a funkció növeli a rugalmasságot, és a felhasználó számára  lehetővé teszi, hogy csak egyetlen típusú számítóegységet tároljon, melyet később minden Kamstrup ultrahangos átfolyásmérőhöz alkalmazhat.
Az Auto Detect funkció kompatibilis a  4. generációs ULTRAFLOW átfolyásmérőkkel, melyek 2008-óta vannak gyártásban. Az Auto Detect funkció egyértelmű előnyökkel jár, amikor át kell konfigurálni az átfolyásmérőt, de nem kell változtatni a számítóegységet. 


Főbb jellemzők:
  • Átfolyásmérő (Ultraflow ) automatikus felismerése
  • Szivárgás detektálás
  • Távoli rekonfigurálási lehetőség a mérővel való fizikai kontaktus nélkül
  • Rugalmasan programozható adatgyűjtő, mely pontosan illeszkedik a pillanatnyi kívánalmakhoz
  • Felhasználóbarát megjelenés és interface.

A Declaration of Conformity dokumentum igazolja, hogy a mérőeszköz maradéktalanul megfelel a vonatkozó legfontosabb  EU–irányelveknek úgymint: MID (Measuring Instruments Directive); LVD (Low Voltage Directive); EMC (Electromagnetic Compatibility Directive) stb. A Declaration of Conformity okmány átadásra kerül minden mérőeszköz vásárlása esetén.


Modulok:

Wireless (vezetéknélküli) M-busz MC 403 és 603-hoz
Adatlap (HU)
 Wired (vezetékes) M-busz MC 403 és 603-hoz
Adatlap (GB)
BACnet MS/TP MC 403 és 603-hoz
Adatlap (GB)
LON MC 603-hoz
Adatlap (GB)    
Analóg bemenet MC 603-hoz
Adatlap (GB)    
Analóg kimenet MC 403 és 603-hoz
Adatlap (GB)
Modbus MC 403 és 603-hoz
Adatlap (GB)
Impulzus be/kimenet MC 403 és 603-hoz
Adatlap (GB)
Kisteljesítményű rádió MC 403 és 603-hoz
Adatlap (GB)
Nagyteljesítményű rádió router MC 603-hoz
Adatlap (GB)


Utoljára módosítva: 
2018 február 28.