Vissza a kezdőlapra

Hőcserélők széles választéka: MicroPlate XB, XGM típusok

XB forrasztott hőcserélők XGM szerelhető hőcserélők


A Danfoss műbizonylatok és megfelelőségi nyilatkozatok innen letölthetők.

A részleteket itt olvashatja:  www.hocserelo.com

A MicroPlate hőcserélőkről többet megtudhat a Magyar Installateur cikkéből.

Több mint 100 szakember és 15 kiállító vett részt a 2015.október 1-én a 25 éves MÉGSZ által megrendezett V. Ipari és Technológiai Szakmai Napon a Lurdy házban.
A szakmai nap keretében mutatta be Egyházi Zoltán a
Danfoss Kft.Távfűtési, Ipari és HVAC Divízió divízióvezetője az általunk is forgalmazott lemezes hőcserélők kiválasztásának a szempontjait.
Az előadás diái innen letölthetők.  

Örömmel tájékoztatjuk kedves partnereinket, hogy a Danfoss forrasztott lemezes XB-típusú hőcserélők nyilvántartásba vétele az ÁNTSZ  részéről KEF-2037-2/2015. sz. alatt megtörtént. 
A vonatkozó dokumentum innen letölthető.

Az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban október 10.-én került megrendezésre a Magyar Épületgépészek Szövetsége (MÉGSZ) szervezésében a VII. Ipari és Technológiai Szakmai Nap.
A rendezvényen előadást tartott Egyházi Zoltán Danfoss Divizió vezető "Alacsony hőmérsékletű fűtési hálózatok alkalmazásának előnyei, (4G távhőrendszerek)" címmel. Az előadás az ETE 30. jubileumi Távhő Vándorgyűlésén elhangzott előadás lokalizációja. Az előadás diái a képre kattintva letölthetők.

További hasznos információk a szerelhető lemezes hőcserélőkhöz (lásd. még a hocserelo.com honlapot is):

Szerelési utasítás
Danfoss (kooperációban TRANTER) szerelhető lemezes hőcserélő szerelési utasítás.

Fordítási segédlet
Amennyiben gondot jelent a szerelhető lemezes hőcserélő méretezési táblázatának értelmezése (mely angol nyelvű), kérjük használja az alábbi fordítási segédletet. Bármilyen további kérdés, kérés esetén kérjük, keresse irodánkat hőcserélő esetén: katalin@multical.hu illetve egyéb kérdésben pl. hőfogyasztásmérő: mp@multical.hu

Hőcserélő szétszerelése
Nem javasoljuk kedves ügyfeleinknek, hogy a hőcserélőt bármilyen okból szétszereljék. Ha erre mégis szükség lenne, akkor forduljanak szakszervizhez és ezt velük végeztessék el dokumentáltan. Ne feledkezzenek meg a nyomáspróbáról sem. A neten számos vállalkozót találnak, akik hőcserélők szakszerű karbantartásával foglalkoznak. A csatolt dokumentumban (Tranter kooperációban: Telepítési, Használati és Karbantartási Útmutató Lemezes hőcserélők Nyilv. szám.: fbla-288; Kiadás: 11 Dátum: 2007-01-08) hőcserélők szerelésével kapcsolatosan találnak magyar nyelvű infót.


Adatlapok


Forrasztott hőcserélő, HMV   (HU) 

Micro Plate hőcserélő XB 12   (GB)

Micro Plate hőcserélő XB 37   (GB)

Micro Plate hőcserélő XB 52   (GB)

Micro Plate hőcserélő XB 59   (GB)

Micro Plate hőcserélő XB 66   (GB)

Micro Plate hőcserélő XGM 032   (HU)

Plate hőcserélő XGM 050   (HU)