Sajtószoba / Press Room
A Sajtószobában a Comptech Kft. életével illetve a forgalmazott termékekkel kapcsolatos sajtóközleményeket és híreket, illetve archívumunkban a régebbi anyagokat olvashatják.

Present State of the Hungarian District heating Sector  (angolul) Megjelent a DBDH "Hot and Cool" kiadványának 4/2018 számában.
Bemutatkozik a Comptech  Megjelent a 25 éves MATÁSZ "FÓKUSZBAN A TÁVHŐ" című 2018.évi 3. hírlevelében. A teljes hírlevél az alábbi linken érhető el: http://tavho.org/rolunk/fokuszban-a-tavho
XVIII. Távhőszolgáltatási Szakmai Napok: Fekete Balázs előadása a READy rendszerről  
XVIII. Távhőszolgáltatási Konferencia és Szakmai Kiállítás (cikk a Magyar Installateur 2018/5 számában)
Beszámoló a XVII. Távhőszolgáltatási Szakmai Napokról, Budapest 2017, novermber 14-15. (cikk a Magyar Installateur 2017/11-12 számában)
Beszámoló a XVII. Távhőszolgáltatási Konferencia és Szakmai Kiállításról, Tihany 2017, május 9-11. (cikk a Magyar Installateur 2017/5 számában)
Kamstrup READy Manager – A jövő megoldása: az energiamérés és felügyelet digitalizálása (cikk az Energiagazdálkodás 2017/1-2 számában)
Kamstrup READy Manager – A jövő megoldása: mérés, felügyelet, analízis egy helyen (cikk a Magyar Installateur 2016 októberi számában)
Megjelent az energiahatékonyságról szóló törvény és annak végrehatási utasítása.
2015. évi 70. számú Magyar Közlöny: Az energiahatékonyságról szóló 2015. évi LVII. törvény
2015. évi 71. számú Magyar Közlöny: Az energiahatékonyságról szóló törvény végrehajtásáról szóló 122/2015. (V. 26.) Korm. rendelet.
Mindig van jobb megoldás a hőfogyasztás mérésére: Minden igényt kielégítő megoldások a FŐTÁV Zrt.-nél
Kínai távfűtés dán mérőkkel (cikk angolul)
A távhőköltségek csökkentésének hatékony eszköze a MID kompatibilis hőfogyasztásmérő (cikk a Magyar Installateur 2007 decemberi számában)
Metering Billing/CRM Europe 2009 konferencia és kiállítás (cikk a Magyar Installateur 2009 októberi számában)
A jó ügyfélkapcsolathoz minőségi eszközökre és szolgáltatásokra van szükség (cikk a Magyar Installateur 2011 októberi számában)
Intelligens Kamstrup vízmérő nyerte a nemzetközi formatervezési díjat
A FŐTÁV Zrt. – MÉGSZ  közös rendezésében 2012. március 8.-án megtartott tervezői Klubnapon a „Társasházak szellőzési rendszereinek korszerűsítése” címmel előadást tartó Király Tamás műszaki igazgató (Aereco) a Magyar Installateur 2011/októberi lapszámában (pp.: 18-19) beszámolt tevékenységükről és hivatkozik villamos fogyasztásmérőinkre (2. ábra).
ETE Somogy megyei csoport szakmai nap
Könyvajánló:
Megjelent az Energetikai Kiadó gondozásában a Méréstechnika című könyv.

A könyv számos szerző tollából részletesen tárgyalja a villamosenergia-fogyasztás, gázfogyasztás, hőmennyiség-mérés problémakörét, bemutatva számos gyakorlati megoldást
Beszámoló a KÖVET (Egyesület a Fenntartható Gazdálkodásért) Energetikai Munkacsoportjának nyílt üléséről
A Comptech Kft. a Távhőszolgáltatási Szakmai Napok 2014 konferencia bronz fokozatú támogatója. A konferencia 2014. november 27-28. között Siófokon a Hotel Azúr**** Wellness és Konferencia Szállodában került megrendezésre a MATÁSzSz szervezésében.
Műszaki vezetőnk Weywara Tibor (wt@multical.hu): Több közműves fogyasztásmérő-távkiolvasás hazai gyakorlati megvalósítása címmel tartott előadást.
Az előadás diái letölthető a MATÁSzSz honlapjáról, vagy honlapunkon is elérhető *.pdf formátumban itt.

A Comptech Kft. - mint a dán Kamstrup A/S hazai képviselője - szervezésében a Fővárosi Vízműveknél kerültek bemutatásra 2015 február 10.-én a READySuite alkalmazási lehetőségei.
Per Sandstrom
A nagy érdeklődéssel kísért prezentációt Per Sandström a Kamstrup A/S régióért felelős mérnöke tartotta. A READySuite applikáció mellett bemutatta a korszerű okos mérést is támogató ultrahangos hideg- meleg-vízmérőket és számos sikeres nemzetközi referenciát.
- A Multical 21 bemutatása
- Távoli kiolvasás
 Hőfogyasztásmérők mérésadatainak távoli gyűjtése Előadás a 2001. májusi Távhő Fórumon, Sopronban.